Breipatroon voor pop voor een prachtige paasoutfit:
Omarm de vreugde van Pasen met 0091D ASTRID

Model 0091D Astrid - Trui, Skibroek, Muts, Sjaal en kniekousjes
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born, Alexander doll en Hannah 43 tot 46 cm)


klikk fotogalleri nederlandsk

  De inspiratie achter de outfit

Welkom in de levendige wereld van poppenmode, waar de vreugde van Pasen tot leven wordt gebracht door het charmante 0091D ASTRID breipatroon. Deze prachtige set omvat een trui, skibroek, mutsje, sjaal en kniekousen, allemaal ontworpen voor de geliefde 18-inch (44 cm) poppen zoals "American Girl" en "Baby born".

De gele outfit, benadrukt met witte details, is perfect voor Paasactiviteiten en laat je pop er zo schattig en feestelijk mogelijk uitzien.


"Op een dag was ik aan het wandelen. Ik zag een klein meisje gekleed in winterkleding in wit en geel, en ik dacht, 'Wat een schattig klein meisje! Zo leuk!' Ze was op straat aan het spelen met een vriendin. Thuisgekomen dacht ik... Ik wil winterkleding in deze kleuren breien voor mijn pop."

Geïnspireerd door deze ervaring, is de 0091D ASTRID set ontstaan. Dit ensemble gaat niet alleen over breien; het gaat over het creëren van herinneringen en vreugde brengen door kleuren en patronen die ons herinneren aan de mooie momenten van de kindertijd.



Wij wensen je een vrolijk Pasen met breien<br>
Het Breipatroon voor Poppen TeamWij wensen je een vrolijk Pasen met breien
Het Breipatroon voor Poppen Team

De Trui: Een Warme Omhelzing

Beginnend met de trui, kenmerkt dit stuk zich door een geribbelde halslijn en manchetten, wat zorgt voor een aansluitende en comfortabele pasvorm. De unieke toevoeging van kabel langs de schouders geeft een vleugje elegantie en complexiteit aan het ontwerp.

Of je nu kiest om in het rond te breien of apart voor de voor- en achterkant, deze trui belooft een plezierig project te zijn met zijn stippenpatroon en de toevoeging van charmante knoopjes langs de schouder voor gemak bij het aankleden.

Vervaardigd met opties voor rond breien of plat breien, dit stuk is versierd met schattige knoopjes op de schouderVervaardigd met opties voor rond breien of plat breien, dit stuk is versierd met schattige knoopjes op de schouder
Het hart van deze outfit is de trui, met gezellige geribbelde randen en een verfijnd vlecht kabeldetail langs de schouders.Het hart van deze outfit is de trui, met gezellige geribbelde randen en een verfijnd vlecht kabeldetail langs de schouders.

Skibroek: Stijlvol Praktisch

De skibroek, gebreid in een vrolijk geel, is ontworpen met vlechten langs elke zijde, die het charmante patroon van de muts weerspiegelen. Deze broek is stijlvol en praktisch, gebreid als kniebroek voor een comfortabele pasvorm die eindeloos spelen mogelijk maakt.

Gebreid als modieuze kniebroek, bieden ze een speels maar praktisch element aan de garderobe van de pop.Gebreid als modieuze kniebroek, bieden ze een speels maar praktisch element aan de garderobe van de pop.

De gedetailleerde instructies zorgen ervoor dat zelfs degenen die nieuw zijn met breipatronen voor poppenkleding plezier zullen vinden in het creëren van deze schattige skibroek

In lijn met het ontwerp van de trui, barst de skibroek van energie in levendig geel, geaccentueerd met kabels die een vleugje verfijning toevoegen.In lijn met het ontwerp van de trui, barst de skibroek van energie in levendig geel, geaccentueerd met kabels die een vleugje verfijning toevoegen.

Het Mutsje: Een Nostalgisch Tintje

Geen paasoutfit is compleet zonder de perfecte muts en ons patroon stelt niet teleur. De muts, met zijn rij van witte gaatjes en geel koord, past niet alleen bij de jurk, maar staat ook als een symbool voor het seizoen.

Het koord, geknoopt in een strik aan de zijkant, voegt een speelse toets toe, terwijl de breitechniek ervoor zorgt dat de muts comfortabel op het hoofd van je pop zit, klaar voor elke uitstap op Paasdag.

Het mutsje, met zijn gele tint en rand kabels, brengt herinneringen terug aan de kinderjaren in deHet mutsje, met zijn gele tint en rand kabels, brengt herinneringen terug aan de kinderjaren in de
De rij met oogjes maakt een verstelbaar koord mogelijk, wat zowel functionaliteit als een decoratieve verfraaiing toevoegt.De rij met oogjes maakt een verstelbaar koord mogelijk, wat zowel functionaliteit als een decoratieve verfraaiing toevoegt.

De Look Afmaken: Sjaal en Kniekousen



De set wordt afgerond met een bijpassende sjaal en elegante kniekousen.  
De sjaal, versierd met fijne kabeltjes, en de sokken, vervaardigd in een patroon van dubbele gerstekorrelDe set wordt afgerond met een bijpassende sjaal en elegante kniekousen. De sjaal, versierd met fijne kabeltjes, en de sokken, vervaardigd in een patroon van dubbele gerstekorrel


De outfit wordt compleet gemaakt met een mooie gele sjaal en chique witte kniekousen. De sjaal heeft kleine kabelljes wat een verfijnde flair toevoegt, terwijl de kniekousen, gebreid in dubbel gerstekorrel textuur en warmte bieden. Deze accessoires zijn leuk om te breien en voegen veelzijdigheid toe aan de garderobe van je pop, met mogelijkheden om te mixen en matchen.

De sjaal, versierd met fijne vlechtjes, en de sokken, vervaardigd in een getextureerde dubbele mossteekDe sjaal, versierd met fijne vlechtjes, en de sokken, vervaardigd in een getextureerde dubbele mossteek

Breipatroon voor pop voor een prachtige paasoutfit:
Meer dan alleen kleding

Deze Pasen, laat de 0091D ASTRID outfit je inspireren om je te verdiepen in poppenmode met breipatronen voor poppenjurken. Met gedetailleerde instructies en diverse verkenningstechnieken zullen breisters van alle niveaus vreugde en voldoening vinden in het creëren van deze schattige set. De combinatie van vrolijk geel, fris wit, ingewikkelde details en texturen maken deze outfit een perfect paascadeau voor je pop.                        

Deze kledingstukken kunnen ook in meer traditionele kleuren worden gebreid om aan elke voorkeur te voldoen. Of je nu kiest voor blauw en wit, grijs en wit, of een andere kleurencombinatie, het 0091D ASTRID patroon biedt eindeloze mogelijkheden om te personaliseren en mooie poppenkleding te creëren.

We hopen dat je geniet van het breien van deze winterkleding voor je pop in deze ongewone maar prachtige kleuren. Het is tijd om je garen en naalden te vinden en te beginnen met breien. Geniet van het proces en veel succes met je breiwerk!

Deze Pasen, laat de 0091D ASTRID collectie je inspireren om de vreugde van breipatronen voor poppenjurken te verkennen.Deze Pasen, laat de 0091D ASTRID collectie je inspireren om de vreugde van breipatronen voor poppenjurken te verkennen.







Deze set gaat niet alleen over het maken van kleding; het gaat over het creëren van vreugdevolle paasherinneringen met je pop.Deze set gaat niet alleen over het maken van kleding; het gaat over het creëren van vreugdevolle paasherinneringen met je pop.

Wij wensen je een vrolijk Pasen met breien
Het Breipatroon voor Poppen Team

Model 0091D Astrid - Sweater, Ski pants, Bonnet, Scarf and Knee-socks <br>
De schoonheid van het 0091D ASTRID patroon ligt in zijn aanpasbaarheid, waardoor breisters worden aangemoedigd om te experimenteren met een spectrum van kleuren om bij elke smaak te passen.Model 0091D Astrid - Trui, Skibroek, Muts, Sjaal en kniekousjes
De schoonheid van het 0091D ASTRID patroon ligt in zijn aanpasbaarheid, waardoor breisters worden aangemoedigd om te experimenteren met een spectrum van kleuren om bij elke smaak te passen.

0091D Astrid

Sweater, Ski pants, Bonnet, Scarf and Knee-socks
Breipatroon voor pop voor een prachtige paasoutfit:

Klik op de foto om meer foto's te zien inde fotogalerij $8,35

0091D 10



voeg toe aan  uw mandje



Bekijk uw mandje

Plaats aub hier uw commentaar, ik zal het heel aandachtig lezen                                                                                                                                                                          Målfrid

PS, Deel mooie dingen             ----------------------->

Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.                                                                                                                               Groetjes Målfrid